Cheesecake s jahodami

CHEESECAKE S JAHODAMI 

 

Ingredience:

 

Základ:

50 g drcených ovesných vloček

60 g vlašských ořechů

30 g arašídového másla 

25 g špaldové mouky 

80 ml rostlinného mléka 

 

Krém:

2 lžíce medu (agávového sirupu)

3 vaničky polotučného tvarohu

vanilkový extrakt

2 vejce 

40 g mandlového másla 

 

Jahodová vrstva: 

250 g čerstvých jahod 

30 g Fit-day Milkshake jahoda 

želatina

 

Postup:

Všechny sypké přísady smícháme v mixéru, přidáme mléko a arašídové máslo. Těsto dáme do pečící dortové formy a necháme péct 5 minut při 180°C.

Suroviny na krém smícháme a nalejeme na upečený zchlazený korpus. Korpus i s krémem pečeme dalších 30 minut. 

Jahody si rozmixujeme a připravíme si želatinu, kterou smícháme s jahodami. Jahodovou směs nalijeme na krém a necháme vytuhnout v lednici přes noc. 

2.