Švestková buchta s borůvkami a rybízem

ŠVESTKOVÁ BUCHTA S BORŮVKAMI A RYBÍZEM 

 

Ingredience:

250 g nízkotučného tvarohu

30 g konopných semínek 

50 g špaldové mouky 

40 g ovesné mouky 

2 lžíce agávového sirupu 

2 lžičky přášku do pečiva

1 lžička skořice

3 kapky vanilkového extraktu

2 vejce 

 

+ 200 g švestek

+ 50 g červeného rybízu 

+ 50 g borůvek 

 

Postup:

Troubu si předehřejeme na 180°C. Nychystáme si formu vyloženou pečícím papírem nebo vymazanou kokosovým olejem. V míse smícháme nejdříve vejce, tvaroh, vanilkový extrakt a agávový sirup. Postupně přidáváme ovesnou mouku smíchanou s práškem na pečení, špaldovou moukou, proteinem a skořicí. Do těsta můžeme vmíchat pár borůvek nebo rybíz.

Hotové těsto nalijeme do formy a na vršek těsta naskládáme půlky švestek, pár borůvek a rybíz. Těsto dáme péct do předehřáté trouby na 25-35 minut. Buchtu necháme vychladnout a můžeme servírovat. 

 

69

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení