Skořicový cheesecake

SKOŘICOVÝ CHEESECAKE 

 

Ingredience:

 

Korpus:

30 g Fit-day Mugcake cinnamon

120 g celozrnných sušenek

25 g kokosového oleje

1 lžička skořice 

2 lžičky agávového sirupu 

30 g sušených rozinek

 

Krém:

250 g sýru philadelphia

150 g nízkotučného tvarohu

2 vejce 

3 lžičky datlového sirupu 

1 vanilkový pudink 

3 kapky vanilkového extraktu 

 

Zdobení:

250 g ricotty

2 lžíce javorového sirupu

2 kapky vanilkového extraktu

 

Postup:

Troubu si předehřejeme na 180°C. Celozrnné sušenky si rozdrtíme na jemný prášek, přidáme k nim mugcake cinnamon, skořici,agávový sirup, rozpuštěný kokosový olej a sušené rozinky.

Nachystáme si formu vyloženou pečícím papírem a na dno formy natlačíme sušenkovou směs. Korpus nechámeodležet v lednici a připravíme si krém. 

Vyšleháme si sýr philadelphia s tvarohem a vejci, přidáme skořici, vanilkový extrakt, datlový sirup a vanilkový pudink. Vše důkladně promícháme a krémem potřeme korpus. Cheesecake necháme péct 30-40 minut. V průběhu pečení si vyšleháme ricottu s javorovým sirupem a vanilkovým extraktem. Ricottový krém dáme péct do zdobícího pytlíčku a ozdobíme celý vršek cheesecaku. Nakonec jej posypeme skořicí, necháme pár hodin ztuhnout v lednici a můžeme servírovat.

 

92

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení