Piškotový dezert s tvarohovým krémem

PIŠKOTOVÝ DEZERT S TVAROHOVÝM KRÉMEM

 

Ingredience:

 

Piškot:

30 g Fit-day Protein natural 

50 g mandlové mouky

2 kapky vanilkového extraktu

2 lžíce agávového sirupu

5 vajec

špetka soli

 

Krém:

300 g nízkotučného tvarohu 

200 g ricotty

4 lžíce agávového sirupu

30 g strouhaného kokosu

1 lžička vanilkového extraktu

1 vanilkový pudink

 

+ oříšky, kvalitní čokoláda a čokoládový nebo karamelový zero sirup

 

Postup:

Troubu si předehřejeme na 190°C.  Oddělíme si žloutky od bílků. Z bílků si vyšleháme tuhý sníh a ze žloutků vyšleháme pěnu. K pěně přidáme protein, vanilkový extrakt, agávový sirup a špetku soli. Ke směsi vmícháme opatrně bílky a mandlovou mouku. Připravíme si formu vyloženou pečícím papírem a nalijeme do ní těsto. Piškot necháme péct cca 10 minut. V době pečení korpusu si nachystáme krém. Vyšleháme si tvaroh a ricottu,přidáme agávový sirup,kokos, vanilkový extrakt a vanilkový pudink. Piškot necháme vychladnout a potřeme ho krémem. Vršek polijeme rozpuštěnou čokoládou a čokoládovým nebo karamelovým zero sirupem, ozdobíme oříšky a můžeme servírovat.

 

90

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení