Ostružinový cheesecake

OSTRUŽINOVÝ CHEESECAKE 

 

Ingredience:

 

Základ:

120 g celozrnných grahamových sušenek 

30 g Fit-day Protein datle

3 lžíce mléka

 

Krém:

750 g nízkotučného tvarohu 

3 vejce

2 lžíce javorového sirupu

200 g ostružin

 

Postup:

Troubu si předehřejeme na 180°C. Začneme těstem, rozmixujeme si grahamové sušenky na prášek, přidáme protein a mléko. Vznikne lehce drolivá hmota. Nachystáme si dortovou formu, vyložíme si ji pečícím papírem a natlačíme do ní vznikl těsto. Základ necháme péct po dobu 15 minut. 

Připravíme si krém, vyšleháme si tvaroh s vejci, přidáme javorový sirup a hrst ostružin a promícháme. Zíklad vytáhneme z trouby a ztlumíme troubu na 170°C.

Na hotové těsto přelijeme krém a vršek krému ozdobíme zbylými ostružinami. Celý cheesecake necháme péct dalších 15-25 minut. 

Hotový dort necháme vychladnout a pro lepší chuťový požitek necháme přes noc v lednici. 

 

34

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení