Lískooříškový cheesecake

LÍSKOOŘÍŠKOVÝ CHEESECAKE 

 

Ingredience:

 

Korpus:

100 g ovesné mouky 

100 g lískových oříšků 

30 g kakaa

20 g kokosového oleje

 

Krém:

30 g Fit-day Protein čokoláda

250 g nízkotučného tvarohu 

250 g ricotty

3 lžíce agávového sirupu 

3 vejce 

5 kapek vanilkového extraktu 

20 g kakaa

30 g lískooříškového másla

 

Postup:

Troubu si předehřejeme na 160°C. Rozmixujeme si lískové oříšky, přidáme k nim ovesnou mouku, kakao a rozpuštěný kokosový olej. Podle potřeby můžeme přidat vodu. Dortovou formu si vyložíme pečícím papírem a na dno natlačíme směs vloček a oříšků. Korpus necháme péct v předehřáté troubě 5-10 minut.

Na krém potřebujeme vyšlehat tvaroh, vejce a ricottu. Přidáme k nim agávový sirup, kakao, vanilkový extrakt, máslo a protein. Vše důkladně promícháme a rovnoměrně rozprostřeme na korpus. Cheesecake dáme péct na 35-45 minut do předehřáté trouby. Na vychladlý cheesecake přidáme oříšky a ovoce ppodle chuti a můžeme servírovat. 

 

81

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení