Doprava ZDARMA na objednávky nad 1200 Kč 📦

Dvoubarevný koláč

 

Ingredience:

 

Tvarohovo-vanilková vrstva:

30 g Fit-day Protein natural 

250 g nízkotučného tvarohu 

1 lžíce agávového sirupu

150 ml rostlinného mléka

2 kapky vanilkového extraktu

1 vanilkový pudink 

1 vejce 

 

Čokoládová vrstva:

30 g Fit-day Protein čokoláda 

1 lžíce agávového sirupu 

150 ml nízkotučného mléka

20 g kakaa

50 g mandlové mouky

40 g ovesné mouky

2 vejce 

2 lžičky kypřícího prášku

 

Postup:

Troubu si předehřejeme na 180°C. Nychystáme si dortovou formu s pečícím papírem. Začneme s čokoládovou vrstvou, 

V míse si vyšleháme tvaroh s vejci a agávovým sirupem. Přidáme protein, kakao, kypřící prášek, mandlovou a ovesnou mouku. Vše promícháme a postupně přiléváme mléko. Pokud je těsto příliš husté, můžeme přídat více mléka. Těsto nalijeme do formy a dáme ho péct do předehřáté trouby na cca 20 minut. Mizitím, co se nám peče čokoládová vrstva, si připravíme druhou.  V jedné míse si smícháme všechny sypké suroviny a v druhévšechny mokré. Sypké pomalu vmícháme do mokrých surovin. Smšs nalijeme do formy na čokoládovou vrstvu a celý koláč dáme péct na dalších 20 minut do předehřáté trouby. Koláč uz jen naporcujeme a můžeme servírovat.

 

66