Cheesecake s lesním ovocem

CHEESECAKE S LESNÍM OVOCEM 

 

Ingredience:

 

Korpus:

100 g ovesných vloček

20 g mandlí 

30 g Fit-day Protein natural

30 g kokosového oleje

 

1. Vrstva:

100 g tvarohu 

1 lžíce medu

1 kokosový pudink 

20 g strouhaného kokosu

 

2. Vrstva:

150 g lesního ovoce

1 lžíce medu

 

+ 200 g lesního ovoce na ozdobu 

 

Postup:

Troubu si předehřejeme na 180°C. Připravíme si formu, ve které chceme cheesecake udělat. Vyložíme si ji pečícím papírem, nebo ji vymažeme kapkou kokosového oleje. Do mixéru vložíme mandle a ovesné vločky a pečlivě je rozmixujeme. Přidáme k nim protein a kokosový olej. Podle potřeby můžeme přidat mléko nebo vodu. Korpus utlačíme na dne formy a dáme ho do trouby na cca 5-10 minut. 

V míse si přiravíme tvarohový krém. Smícháme tvaroh s kokosovým pudinkem, medem a kokosem. Na upečený korpus přidáme náš tvarohový krém a dáme zpět do trouby na 5-10 minut. 

Lesní ovoce na ovocnou vrstvu si rozmixujeme a přidáme med. Ovocnou vrstvu rovnoměrně rozetřeme na vychladlý cheesecake. Hotový cheesecake ozdobíme zbylým ovocem a necháme jej ztuhnout v lednici. Cheesecake servírujeme vychazený. 

 

56

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.