Tvarohový cheesecake

TVAROHOVÝ CHEESECAKE 

 

Ingredience:

 

Korpus:

70 g ovesné mouky

30 g Fit-day Protein natural 

50 g mandlí

1 lžíce medu

1 vejce

 

Krém:

1 vanilkový pudink 

300 g nízkotučného tvarohu

200 g ricotty 

5 kapek vanilkového extraktu

2 lžíce agávového sirupu 

1 vejce

 

+ ovoce dle chuti na ozdobu 

 

Postup:

Troubu si předehřejeme na 170°C. Jako první si rozmixujeme mandle, pokud nemáme ovesnou mouku, rozmixujeme si i ovesné vločky. K ovesné mouce a mandlím přidáme protein, med, vejce a vodu podle potřeby. Připravíme si dortovou formu s pečícím papírem a vzniklou směs natlačíme na dno dortové formy. Těsto natlačíme i do krajů formy.

Krém si připravíme během pár minut. Ricottu smícháme s tvarohem, přidáme pudink, vanilkový extrakt, agávový sirup a vejce. Vše pečlivě vyšleháme, aby nám vznikl dokonalý krém. Krém rovnoměrně rozetřeme po korpusu. 

Hotový cheesecake dáme péct do předehřáté trouby na 20-30 minut. Upečený cheesecake necháme vychladnout na pokojovou teplotu a ozdobíme jej čerstvým ovocem podle chuti. Necháme ho uležet v lednici alespoň 2 hodiny. Cheesecake podáváme vychlazený a ozdobený lístky máty. 

 

61

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení