Malinový cheesecake s pistáciemi

MALINOVÝ CHEESECAKE S PISTÁCIEMI 

 

Ingredience:

 

Korpus:

250 g pistácií

30 g Fit-day Protein natural

3 lžíce medu

2,5 lžíce kokosového oleje

 

Krém:

30 g Fit-day Smoothie mango-malina

250 g sýru philadelphia

250 g mascarpone 

250 g nízkotučného tvarohu 

1 vanilkový pudink

1 lžička vanilkového extraktu

4 lžíce javorového sirupu 

2 lžičky skořice

 

Poleva:

1 želatina

1 lžíce javorového sirupu 

300 g malin 

 

+ maliny, borůvky a pistácie 

 

Postup:

Troubu si předehřejeme 150°C. Rozmixujeme si pistácie, přidáme med, rozpuštěný kokosový olej a protein. Nachystáme si dortovou formu vyloženou pečícím papírem. Na dno formy natlačíme pistáciovou směs a dáme ji péct na 10-20 minut. V míse si vyšleháme sýr philadelphia s mascarpone a tvarohem. Přidáme javorový sirup, vanilkový extrakt, skořici, smoothie a vanilkový pudink. Vše pečlivě smícháme, nalijeme na vychladlý korpus a rovnoměrně rozetřeme. 

V mixéru si rozmixujeme maliny, osladíme je javorovým sirupem a přidáme k nim želatinu, aby poleva držela tvar. Na cheesecake nalijeme malinovou polevu a připravíme si ovoce na zdobení. Na vršek cheesecaku naskládáme pár malin a borůvek a posypeme jej hrstí pistácií. Cheesecake necháme ideálně přes noc ztuhnout v lednici a můžeme podávat.

 

96

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.