Borůvkovo-mandlový cheesecake s goji

BORŮVKOVO-MANDLOVÝ CHEESECAKE S GOJI

 

Ingredience:

 

Korpus:

30 g Fit-day Protein natural

200 g mandlí

50 g drcených ovesných vloček

3 lžíce kokosového oleje

3 lžíce medu

1 lžička skořice

 

Tvarohový krém:

150g polotučného tvarohu

1 lžíce javorového sirupu

2 kapky vanilkového extraktu

 

Borůvkový krém:

100g polotučného tvarohu

50g bílého řeckého jogurtu 

2 lžíce javorového sirupu

hrst borůvek 

30g goji

Postup:

Troubu si předehřejeme na 150°C.Nachystáme si formu vyloženou pečícím papírem. Mandle si rozmixujeme, přidáme k nim ovesné vločky, protein, rozpuštěný kokosový olej, med a skořici. Podle konzistence přidáme vločky nebo kokosový olej. Směs natlačíme na dno formy a dáme ji péct na 10-20 min. V době pečení korpusu si připravíme oba krémy. V jedné míse si smícháme tvaroh s javorovým sirupem a vanilkovým extraktem. V druhé míse smícháme tvaroh, řecký jogurt, javorový sirup, rozmixované borůvky a rozmixované goji. Na upečený korpus dáme prvně tvarohovou vrstvu a na ni borůvkovou vrstvu.Na vršek můžeme přidat borůvky a hotový cheesecake necháme ztuhnout v lednici ideálně přes noc. Ztuhlý cheesecake naporcujeme a můžeme servírovat.

129_1

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.