Borůvkovo-mandlový cheesecake s goji

BORŮVKOVO-MANDLOVÝ CHEESECAKE S GOJI

 

Ingredience:

 

Korpus:

30 g Fit-day Protein natural

200 g mandlí

50 g drcených ovesných vloček

3 lžíce kokosového oleje

3 lžíce medu

1 lžička skořice

 

Tvarohový krém:

150g polotučného tvarohu

1 lžíce javorového sirupu

2 kapky vanilkového extraktu

 

Borůvkový krém:

100g polotučného tvarohu

50g bílého řeckého jogurtu 

2 lžíce javorového sirupu

hrst borůvek 

30g goji

Postup:

Troubu si předehřejeme na 150°C.Nachystáme si formu vyloženou pečícím papírem. Mandle si rozmixujeme, přidáme k nim ovesné vločky, protein, rozpuštěný kokosový olej, med a skořici. Podle konzistence přidáme vločky nebo kokosový olej. Směs natlačíme na dno formy a dáme ji péct na 10-20 min. V době pečení korpusu si připravíme oba krémy. V jedné míse si smícháme tvaroh s javorovým sirupem a vanilkovým extraktem. V druhé míse smícháme tvaroh, řecký jogurt, javorový sirup, rozmixované borůvky a rozmixované goji. Na upečený korpus dáme prvně tvarohovou vrstvu a na ni borůvkovou vrstvu.Na vršek můžeme přidat borůvky a hotový cheesecake necháme ztuhnout v lednici ideálně přes noc. Ztuhlý cheesecake naporcujeme a můžeme servírovat.

129_1

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení