KŘENOVÁ OMÁČKA
INGREDIENCE:
4 lžíce žitné mouky
4 lžíce oleje
zeleninový vývar
sůl
čerstvý nastrouhaný křen
POSTUP:
Napřed utvoříme světlou jišku (rozpálíme tuk, na který pomalu sypeme mouku, necháme mírně zhnědnout a nakonec po malých dávkách dáváme vývar). Potom křen omyjeme, oškrábeme a ustrouháme. Přidáme jej do hotové, světlé zahuštěné omáčky. S nastrouhaným křenem pracujeme rychle, abychom si zachovali pěkně světlou barvu.
Nejčtenější články
SMOOTHIE - KOKTEJL PLNÝ SACHARIDŮ, BÍLKOVIN I TUKŮ V současné době velmi populární forma zdravé výž...
KRABIČKOVÁ DIETA Je jednou z mnoha druhů redukčních diet. Záměrem je vás naučit zdravému stravo...
DUKANOVA DIETA Revoluční Dukanova dieta je dílem francouzského lékaře Pierra Dukan. Vyvíjela se pře...
HUBNUTÍ - TAK JAK TO VLASTNĚ JE? Naučte se zhubnout a štíhlým už zůstat. To dosáhnete, když bude...
Proteinová dieta - balíčky